Dévény-módszer a Nők Lapjában

A Dévény-módszer egy csoda, ezt mi tudjuk a legjobban, ezért nagyon örültünk a Nők Lapja novemberi cikkének, ahol bemutatják ezt a különleges terápiát.

A Dévény-módszer titka: előbb gyógyít, azután fejleszt

A cikk folytatása!

Klubunk és a Dévény-módszer

2014 óta klubunk egyik legfontosabb projektje a koraszülött kisbabák támogatása, hogy minél egészségesebb és teljesebb életet élhessenek. A Dévény módszer segítségével van esélyük akár a teljes gyógyulásra is, ezért döntöttünk amellett, hogy egy-egy ilyen terápiával kezelt gyermek gyógyíttatását támogatjuk. 2014-ben Fanni volt az a kisbaba, akinek a kezelésére adománygyűjtésbe kezdtünk. A kislány egyhónapos korában agyvérzést követően betegedett meg, az orvosok teljes jobb oldali bénulást jósoltak, de a Dévény-módszernek köszönhetően ma már mindkét kezét használja és jár.

2015-ben kiválasztott „pártfogoltunk” Dávid. A kisfiú édesanyja 24 hetes terhesen kapott szívinfarktust. A Semmelweis Egyetem orvosai a család egyetértésével a kismama életfunkcióit fenntartották, hogy a baba világra jöhessen. Dávid Dévény Anna speciális terápiájának köszönhetően szépen fejlődik, de gyógyíttatásának költségeit a család nehezen tudja előteremteni. Márciusban jótékonysági vacsorát rendeztünk, amelyen Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda fellépést vállalt, ezzel támogatva ügyünket.

Küldetésünket folytatjuk, a következő pártfogoltat már keressük.