Jótékonysági borvacsora Zsédával

A Soroptimist Club Budapest egyik legfontosabb projektje a koraszülött kisbabák támogatása, hogy minél egészségesebb és teljesebb életet élhessenek. Hisszük, hogy segíteni jó! Jótékonysági vacsoránkat 2015. március 27-én azért rendezzük meg, hogy egy öthónapos kisbaba, Dávid életét szebbé tegyük. A kisfiú édesanyja 24 hetes terhesen kapott szívinfarktust. A Semmelweis Egyetem orvosai a család egyetértésével a kismama életfunkcióit fenntartották, hogy a baba világra jöhessen.

Dávid egy speciális terápiának köszönhetően szépen fejlődik, de gyógyíttatásának költségeit a család nehezen tudja előteremteni. Mi ebben szeretnénk nekik segíteni a vacsorán összegyűjtött adománnyal.

Legnagyobb örömünkre ügyünk nagyköveti feladatait nem más, mint Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda vállalta el, aki jótékonysági vacsoránk támogatója és egyben fellépő sztárvendége is.

A vacsora helyszíne a Vogue Étteremhajó, ahol a remek ételeket ízlelve Budapest csodás esti panorámájában is gyönyörködhetünk majd. Az ételekhez a borsort Miklós Csaba móri borász állította össze.

Jótékonysági vacsora meghívója

A RÉSZVÉTELHEZ MINDENKÉPPEN REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! Klikkeljen a Regisztrációs levél feliratra, hogy meg tudja nézni!