Ha gyereknap, akkor állatkerti séta!

Több mint öt éve támogatjuk az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központban lakó gyermekeket, például karácsonykor megajándékozzuk őket 1-1 DM ajándékutalvánnyal. Minden gyermeknap alkalmával állatkerti kirándulást teszünk velük és kísérőikkel. A gyerekek nagyon élvezik a sétákat, számukra egy egész életre szóló élményt jelentenek ezek a programok. Célunk, hogy olyan élményt nyújtsunk a gyerekek számára, ami példaértékű és tartalmas.

Minden évben Dr. Persányi Miklós, a Fővárosi Növény- és Állatkert főigazgatója segít nekünk abban, hogy kedvezményesen váltsunk belépőjegyet a parkba, hozzájárulva ezzel a gesztussal a szép esemény sikeréhez. Ezúton is köszönjük a több éves nemes hozzájárulását szervezetünk munkájához!

A többi adományt úgy állítjuk össze, hogy az otthon lakói ne szenvedjenek hiányt ételben és italban, illetve mindig megkérdezzük, hogy mi az, amire szükségük van. Az intézmény vezetőivel együttműködve minden esetben törekszünk a legfontosabb szükségletek kielégítésére, mint pl. a tartós élelmiszer, ruhaneműk, cipők, pelenka.

Segítségünkkel megerősítjük a hányatott sorsú szülők hitét, hogy valóban fel tudnak állni a nehéz, kilátástalan helyzetből. Gyakorlati tapasztalatból, a hosszú évek együttműködéséből látjuk, hogy néhány családnak sikerül újra otthont teremteni, gyermekeiket újra el tudják látni önállóan is.

[print_gllr id=367]